SEA SHEPHERD na našej fakulte!!!

16997932_1562408960455043_7030993981789844804_n

Sme veľmi radi, že Vám v spolupráci so Sea Shephard môžeme 6. apríla predstaviť výkonného riaditeľa Sea Shepherd Global kapitána Alexa Cornelissena spolu s kapitánom Petrom Hammarstedtom. V rámci 40. výročia založenia organizácie Sea Shepherd, nám prídu porozprávať o ich práci, kampaniach, ale hlavne o tom, prečo je dôležité ochraňovať oceány a život v nich.

Sea Shepherd Conservation Society (SSCS), založená v roku 1977, je medzinárodná nezisková organizácia zameraná na morské, voľne žijúce, živočíchy. Jej misiou je ukončiť ničenie prirodzeného prostredia svetových oceánov a zabíjanie zvierat s cieľom chrániť a zachovávať morské druhy a ekosystémy. Organizácia Sea Shepherd používa inovatívne taktiky priameho charakteru s cieľom vyšetrovať, dokumentovať a v prípade potreby zasiahnuť a čeliť nelegálnym aktivitám odohrávajúcim sa na otvorenom mori. Sea Shepherd ochraňuje biodiverzitu našich krehko vyvážených oceánskych ekosystémov a zabezpečuje tak ich prežitie pre ďalšie generácie.

Pre aktuálne informácie sledujte udalosť na FB.
Viac informácii o Sea Shepherd nájdete na ich stránke Sea Shepherd Conservation Society
Videá z kampaní Sea Shepherd.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/doc/www.ekologiauk.sk/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *